Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Fate/Zero Epizoda 01

TV Sub Datum Izlaska October 1, 2020 · ? views · Postavio alminserif · Serije Fate/Zero
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me

Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Fate/Zero Epizoda 01, Watch Fate/Zero Epizoda 01, don't forget to click on the like and share button. Anime Fate/Zero always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Fate/Zero

フェイト/ゼロ
Ocena 8.36
Status: Završen Studio: Datum Izlaska: 2011 Trajanje Epizode: 28 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 25

Uz obećanje da će udovoljiti bilo kojoj želji, svemogući Sveti Gral je u prošlosti pokrenuo tri rata, od kojih je svaki suviše okrutan i žestok da bi ostavio pobednika. Uprkos tome, bogata porodica Ajncbern uverena je da će Četvrti rat za Sveti gral biti drugačiji; naime, sa posudom Svetog Grala koja je sada u njihovom dohvatu. Samo iz ovog razloga, Einzbernovi angažuju toliko omraženog "Ubistu magusa" Kiritsugu Emiia-u, a brak sa njihovom jedinom ćerkom Irisviel postaje obavezujući ugovor.

Kiritsugu je sada u središtu oštre igre preživljavanja, okrenut prema šestorici drugih učesnika, od kojih je svaki naoružan drevnom familijom i podgrevan jedinstvenim željama i idealima. U pratnji svog poznatog Sabre, ozloglašeni plaćenik ubrzo pronalazi svog najvećeg protivnika u Kirei Kotomine, svešteniku koji traži spas od praznine u sebi u potrazi za Kiritsuguom.

Zasnovan na laganom romanu koji je napisao general Urobuchi, Fate / Zero prikazuje događaje iz Četvrtog rata za Sveti gral - 10 godina pre sudbine / noćenja. Prisustvujte bitci u kojoj niko ne garantuje da će preživeti.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat