Nasumično

Eureka Seven Epizoda 04

TV Sub Datum Izlaska Novembar 7, 2020 · ? views · Postavio alminserif · Serije Eureka Seven

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite Eureka Seven Epizoda 04, gledajte Eureka Seven Epizoda 04. Eureka Seven Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

Eureka Seven

交響詩篇エウレカセブン
Ocena 8.10
Status: Completed Studio: Datum Izlaska: 2005 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: TV Epizode: 50
U zabitnom gradu Bellforest živi 14-godišnji dječak po imenu Renton Thurston. Želi napustiti svoj dom i pridružiti se plaćeničkoj grupi poznatoj kao Gekkostate, nadajući se da će pronaći neku avanturu koja će uljepšati njegov ovozemaljski život. Međutim, zaglavljen između djedovog inzistiranja da postane mehaničar poput njega i pritiska ostavštine svog preminulog oca, jedino uzbuđenje koje Renton pronalazi je u njegovoj zabavi jahanjem čestica valova Trapar koji su raspršeni zrakom, što je aktivnost slična surfanju. Sve se mijenja kada se nepoznati objekt sruši kroz Rentonovu garažu, za koju je otkriveno da je operacija pronalaženja svjetlosti - robot sposoban za jahanje valova Trapar - posebno poznat kao Nirvash typeZERO. Njegov pilot je mlada djevojka Eureka, članica Gekkostate, koja traži prilagodbu za Nirvash. Njihov sastanak započinje Rentonovom sudjelovanju s Gekkostateom, dok on odlazi zajedno s Eurekom kao kopilotom Nirvasha.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano