Nasumično

Proleće 2005

Basilisk: Kouga Ninpou Chou

Gonzo
24 epizode · TV Completed バジリスク 甲賀忍法帖
7.59

Stoljećima su se klanovi Iga i Kouga ninja bavili ogorčenim ratom. Ali kad moćni vojskovođa Ieyasu Tokugawa naredi prekid vatre, dva su klana prisiljena odložiti oružje.

Godinama kasnije zaljubili su se Gennosuke Kouga, nasljednik klana Kouga i Oboro Iga, nasljednik klana Iga. Kroz brak, oba nasljednika žele donijeti mir klanovima. No, njihove nade propadaju kad se ponovi plamen suparništva između njihovih klanova i oni budu uvučeni u novi rat.

Dvojica unuka Ieyasua tvrdila su da su sljedeći nasljednik šogunata. Kako bi razriješili ovaj spor, i Kougi i Igi je naređeno da pošalju svojih 10 najboljih ratnika koji će se boriti u krvavoj bojnoj kraljevini, pri čemu će svaki klan predstavljati jednog od potencijalnih nasljednika šogunata. Dana su dva svitka s imenima boraca koja će se krvlju označiti nakon smrti datog borca. Nagrada za pobjedu je naklonost šogunata Tokugawa tisuću godina. Rastrgani između ljubavi jednih prema drugima i dužnosti prema svojim klanovima, Gennosuke i Oboro u konačnici moraju odlučiti o sudbini svojih klanova.

Eureka Seven

Bones
50 epizode · TV Completed 交響詩篇エウレカセブン
8.10

U zabitnom gradu Bellforest živi 14-godišnji dječak po imenu Renton Thurston. Želi napustiti svoj dom i pridružiti se plaćeničkoj grupi poznatoj kao Gekkostate, nadajući se da će pronaći neku avanturu koja će uljepšati njegov ovozemaljski život. Međutim, zaglavljen između djedovog inzistiranja da postane mehaničar poput njega i pritiska ostavštine svog preminulog oca, jedino uzbuđenje koje Renton pronalazi je u njegovoj zabavi jahanjem čestica valova Trapar koji su raspršeni zrakom, što je aktivnost slična surfanju.

Sve se mijenja kada se nepoznati objekt sruši kroz Rentonovu garažu, za koju je otkriveno da je operacija pronalaženja svjetlosti – robot sposoban za jahanje valova Trapar – posebno poznat kao Nirvash typeZERO. Njegov pilot je mlada djevojka Eureka, članica Gekkostate, koja traži prilagodbu za Nirvash. Njihov sastanak započinje Rentonovom sudjelovanju s Gekkostateom, dok on odlazi zajedno s Eurekom kao kopilotom Nirvasha.

MAR

SynergySP
102 epizode · TV Hiatus Marchen Awakens Romance, Märchen Awakens Romance, MAR-Heaven, MÄR Heaven, メル
7.28

Sanjajući magični svet svake večeri, mladi Toramizu Ginta žudi da tamo može da ode. Budući da samo njegov prijatelj Koiuki veruje u njegove snove, Ginta ostaje pozitivan uprkos klevetama koje prima od drugih zbog svojih snova. Ali njegove želje su uslišane, jer se jednog dana pred Gintom pojavljuju velika vrata koja ga prizivaju u zemlju MAR Heaven. U ovoj zemlji postoji oružje poznato pod nazivom ARMS. Iako je u početku Ginta veoma uživao u otkrivanju ovog magičnog sveta, ubrzo saznaje za strašne ratove koji su nekada mučili MAR Heaven i predstojeći rat koji će se uskoro moći pojavit

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano