Nasumično

Dragon Ball Z Epizoda 199

TV Sub Datum Izlaska Mart 6, 2021 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Dragon Ball Z

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite Dragon Ball Z Epizoda 199, gledajte Dragon Ball Z Epizoda 199. Dragon Ball Z Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

Dragon Ball Z

Dragon Ball Z, DBZ, Dragonball Z, ドラゴンボールZ
Ocena 8.16
Status: Completed Studio: Datum Izlaska: 1989 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: TV Epizode: 291
Pet godina nakon pobede na svetskom turniru u borilačkim veštinama, Gokuu sada živi mirnim životom sa suprugom i sinom. To se, međutim, menja dolaskom misterioznog neprijatelja po imenu Raditz koji se predstavlja kao Gokuuov davno izgubljeni brat. Otkriva da je Gokuu ratnik iz nekada moćne, a sada gotovo izumrle rase Saiian, čiji je matični svet bio potpuno uništen. Kada je poslat na Zemlju kao beba, Gokuu je jedini cilj bio da osvoji i uništi planetu; ali nakon što je pretrpeo amneziju od povrede glave, njegova nasilna i divlja priroda se promenila, i umesto toga odgajan je kao ljubazan i lepo vaspitan dečak, koji se sada borio da zaštiti druge. Svojim neuspelim pokušajem prisilnog regrutovanja Gokuua za saveznika, Raditz upozorava Gokuuove prijatelje na novu pretnju koja se ubrzano približava Zemlji - onu koja bi Zemlju mogla uroniti u međugalaktički sukob i prouzrokovati potresanje samih nebesa. Rat će se voditi za sedam mističnih zmajevih kuglica, a samo će najjači preživeti u Dragon Ball Z.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano