Nasumično

Proleće 1989

Dragon Ball Z

Toei Animation
291 epizode · TV Completed Dragon Ball Z, DBZ, Dragonball Z, ドラゴンボールZ
8.16

Pet godina nakon pobede na svetskom turniru u borilačkim veštinama, Gokuu sada živi mirnim životom sa suprugom i sinom. To se, međutim, menja dolaskom misterioznog neprijatelja po imenu Raditz koji se predstavlja kao Gokuuov davno izgubljeni brat. Otkriva da je Gokuu ratnik iz nekada moćne, a sada gotovo izumrle rase Saiian, čiji je matični svet bio potpuno uništen. Kada je poslat na Zemlju kao beba, Gokuu je jedini cilj bio da osvoji i uništi planetu; ali nakon što je pretrpeo amneziju od povrede glave, njegova nasilna i divlja priroda se promenila, i umesto toga odgajan je kao ljubazan i lepo vaspitan dečak, koji se sada borio da zaštiti druge. Svojim neuspelim pokušajem prisilnog regrutovanja Gokuua za saveznika, Raditz upozorava Gokuuove prijatelje na novu pretnju koja se ubrzano približava Zemlji – onu koja bi Zemlju mogla uroniti u međugalaktički sukob i prouzrokovati potresanje samih nebesa. Rat će se voditi za sedam mističnih zmajevih kuglica, a samo će najjači preživeti u Dragon Ball Z.

Madou King Granzort

Sunrise
41 epizode · TV Completed Mado King Granzort, Magic King, Madouou Grandzort, Mado Ou Granzort, 魔動王グランゾート
7.01

Mesec je u budućnosti naseljivo mesto sa atmosferom i gravitacijom, a takođe je i poznata turistička atrakcija. Postoje i priče o stvorenju „dugih ušiju“ poput zečeva na mesecu koji mogu da koriste magiju. Haruka Daichi kreće ka mesecu tokom sam letnji raspust jer voli sam da vidi stvorenje sa dugim ušima.

Međutim, on se uvuče u drevni sukob između dve drevne mesečeve rase: rase “dugih ušiju” i rase Jado. Jado rasa je želela da osvoji univerzum i vaskrsne drevne zle sile kako bi preuzela kontrolu nad Zemljom. Sada su “duge uši”. rasa i Daichi moraju tražiti tri ratnika koji bi mogli upotrebiti magiju da oslobode Mado King-a da se bori protiv Jado rase i da oslobode kraljevstvo rase “dugih ušiju”, Rabiluna, iz Jado rase.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano