Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Double Decker – Epizoda 13

TV Sub Datum Izlaska December 5, 2020 · ? views · Postavio Rajcho · Serije Double Decker! Doug & Kirill
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me

Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Double Decker – Epizoda 13, Watch Double Decker – Epizoda 13, don't forget to click on the like and share button. Anime Double Decker! Doug & Kirill always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Double Decker! Doug & Kirill

DOUBLE DECKER! ダグ&キリル
Ocena 6.88
Status: Završen Studio: Datum Izlaska: 2018 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 13

Nekada mirna gradska država Lisvalletta našla se u opasnosti od nove opasne droge koja se zove Himna. Neželjeni efekti leka omogućavaju korisniku da uđe u stanje Overdrive-a, pri čemu oni mutiraju u supermoćne zveri sa neljudskim sposobnostima. Pošto je policija nemoćna da zaustavi ovu novu pretnju, odgovornost pada na Specijalnu jedinicu za istragu kriminala SEDAM-O. Da bi nadoknadili opasnosti ovog posla, istražitelji rade pod patentiranim sistemom "Double Decker", koji zahteva da se udruže u parove "panduri policajci".

Kao dete, prosečni policajac Kirill Vrubel maštao je o tome da li je heroj koji će spasiti svoju školu od slučajnog terorističkog napada. Njegova šansa da postane heroj stiže kada ga gazdarica uceni u potrazi za njenom izgubljenom mačkom. Po dolasku i uspavanju u napuštenom skladištu, Kirill se našao usred talačke situacije u kojoj je učestvovao korisnik himne. Udružujući se sa detektivom SEVEN-O Douglas "Doug" Bilingamom, Kirill je stekao mesto najnovijeg člana SEVEN-O. Sada će, uz pomoć ove tajne organizacije, konačno ostvariti svoj san da postane heroj.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat