Nasumično

Dosanko Gal wa Namara Menkoi Epizoda 1

TV Sub Datum Izlaska Jul 7, 2024 · ? views · Postavio Aknyzor · Serije Dosanko Gal wa Namara Menkoi (Hokkaido Gals Are Super Adorable!)

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite Dosanko Gal wa Namara Menkoi Epizoda 1, gledajte Dosanko Gal wa Namara Menkoi Epizoda 1. Dosanko Gal wa Namara Menkoi (Hokkaido Gals Are Super Adorable!) Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

Dosanko Gal wa Namara Menkoi (Hokkaido Gals Are Super Adorable!)

道産子ギャルはなまらめんこい
Ocena 7.03
Status: Ongoing Studio: , Datum Izlaska: 2024 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: TV Epizode: 12
Nakon što se preselio iz Tokija na Hokaido, srednjoškolac Cubasa Šiki odlučuje da istraži slikoviti zimski pejzaž koji nikada nije mogao da doživi u glavnom gradu. Međutim, njegov idealizovani pogled na najseverniju prefekturu Japana brzo se ruši jer ga surova hladnoća i ledeni vazduh odmah preplavljuju. Dok pokušava da pronađe put do svog novog doma, Cubasa sreće Minami Fujuki - pričljivu i prijateljski nastrojenu devojku iz Hokaida koja, uprkos hladnoći, nosi kratku suknju. Devojka odmah započinje razgovor, a Cubasa shvata da zimsko vreme nije jedino sa čim ima problema. Sledećeg dana, Cubasa je šokiran kada sazna da Fujuki ne samo da je u njegovom odeljenju, već sedi i odmah pored njega. Povučen Fujukinim upornim napredovanjem, mladić ubrzo postaje očaran životom na Hokaidu i prelepom devojkom odlučnom da mu se približi. Kako produbljuje svoj odnos sa Fujuki i upoznaje druge moderne devojke iz škole, Cubasa otkriva da su devojke iz Hokaida zaista neodoljive.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano