Nasumično

Clannad: After Story Epizoda 3

TV Sub Datum Izlaska Januar 14, 2022 · ? views · Postavio Kripi · Serije Clannad: After Story

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite Clannad: After Story Epizoda 3, gledajte Clannad: After Story Epizoda 3. Clannad: After Story Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

Clannad: After Story

Clannad ~After Story~, CLANNAD〜AFTER STORY〜 クラナド アフターストーリー
Ocena 8.95
Status: Completed Studio: Datum Izlaska: 2008 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: TV Epizode: 25
Clannad: After Stori, nastavak kritički hvaljene serije Clannad, počinje nakon što Tomoja Okazaki i Nagisa Furukava završe srednju školu. Zajedno doživljavaju emocionalni tobogan odrastanja. U nemogućnosti da odluči o kursu za svoju budućnost, Tomoja uči vrednost snažne radne etike i otkriva snagu Nagisine podrške. Kroz posvećenost para i jedinstvo svrhe, oni guraju napred da se suoče sa svojim ličnim problemima, prodube svoje stare odnose i stvore nove veze. Vreme se takođe kreće dalje u Iluzionom svetu. Dok se ravnice hlade sa približavanjem zime, Iluzorna devojka i lutka za đubre su predstavljene u teškoj situaciji koja otkriva pravu svrhu sveta. Zasnovana na vizuelnom romanu Keja i produkciji Kjoto animacije, Clannad: After Stori je upečatljiva drama koja naglašava važnost porodice i borbe odraslog doba.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano