Nasumično
Dodali smo novu vrstu reklama kako bi smo podrzali dalji rad sajta i unapredjivanje samog sajta. Reklame su jednostavno zatvaraju na iks dugme. Pisite na m u Chatu vasa misljenja i da li ste okej sa njima? Ako niste gledajte na nasem sajtu animebalkan.co gde ih nismo stavili u slucaju da su vam dosadne i ne zelite da nas podrzite.

Citrus – Epizoda 12

TV Sub Datum Izlaska November 14, 2020 · ? views · Postavio Rajcho · Serije Citrus
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Citrus – Epizoda 12, Watch Citrus – Epizoda 12, don't forget to click on the like and share button. Anime Citrus always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Citrus

シトラス
Ocena 6.53
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2018 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 12

Tokom leta svoje prve godine srednje škole, majka Juzu Aihare se preudala, primoravši je da se prebaci u novu školu. Modnoj društvenoj devojci kao što je Juzu, ovaj nezgodni događaj je samo još jedna prilika da stekne nove prijatelje, zaljubi se i konačno doživi prvi poljubac. Na nesreću, Juzuini snovi i stil nisu u skladu sa njenom novom ultrastrogom školom za devojčice, ispunjenom poslušnim zatvaranjima i prekomernim skiperima. Njen lepršav izgled uspeo je da privuče pažnju Mei Aihare, lepe i impozantne predsednice studentskog saveta, koja odmah nastavlja da senzualno miluje Juzuino telo u pokušaju da joj oduzme mobilni telefon.

Potpuno iscrpljena od svog prvog dana, Juzu dolazi kući i otkriva šokantnu istinu - Mei je zapravo njena nova polu sestra! Iako se Juzu u početku trudi biti prijatelj s njom, Meina rutina hladnih ramena primorava Juzu da je počne zadirkivati. Ali pre nego što je Juzu uspela da završi rečenicu, Mei je prisili na zemlju i poljubi je, a Juzu očajnički pokušava da se oslobodi. Kad završi, Mei izleti iz sobe, ostavljajući Juzu da razmišlja o pravoj prirodi svog prvog poljupca i tajnama mučenog izraza u očima svoje nove sestre.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat

Gledaj Crtaće

Od sada možete gledati crtaće na novom sajtu crtacibalkan.net bez reklama online bestplano !