Nasumično

Citrus – Epizoda 12

TV Sub Datum Izlaska Novembar 14, 2020 · ? views · Postavio Rajcho · Serije Citrus

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite Citrus – Epizoda 12, gledajte Citrus – Epizoda 12. Citrus Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

Citrus

シトラス
Ocena 6.53
Status: Completed Studio: Datum Izlaska: 2018 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: TV Epizode: 12

Tokom leta svoje prve godine srednje škole, majka Juzu Aihare se preudala, primoravši je da se prebaci u novu školu. Modnoj društvenoj devojci kao što je Juzu, ovaj nezgodni događaj je samo još jedna prilika da stekne nove prijatelje, zaljubi se i konačno doživi prvi poljubac. Na nesreću, Juzuini snovi i stil nisu u skladu sa njenom novom ultrastrogom školom za devojčice, ispunjenom poslušnim zatvaranjima i prekomernim skiperima. Njen lepršav izgled uspeo je da privuče pažnju Mei Aihare, lepe i impozantne predsednice studentskog saveta, koja odmah nastavlja da senzualno miluje Juzuino telo u pokušaju da joj oduzme mobilni telefon.

Potpuno iscrpljena od svog prvog dana, Juzu dolazi kući i otkriva šokantnu istinu - Mei je zapravo njena nova polu sestra! Iako se Juzu u početku trudi biti prijatelj s njom, Meina rutina hladnih ramena primorava Juzu da je počne zadirkivati. Ali pre nego što je Juzu uspela da završi rečenicu, Mei je prisili na zemlju i poljubi je, a Juzu očajnički pokušava da se oslobodi. Kad završi, Mei izleti iz sobe, ostavljajući Juzu da razmišlja o pravoj prirodi svog prvog poljupca i tajnama mučenog izraza u očima svoje nove sestre.

Komentari

  1. David says:

    Anime je uzasan u 15:56 su se dve devojke poljubile(lesbejke)zato predlazem da niko ne gleda ovaj anime

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano