Nasumično

Chobits Epizoda 14

TV Sub Datum Izlaska Novembar 11, 2020 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Chobits

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite Chobits Epizoda 14, gledajte Chobits Epizoda 14. Chobits Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

Chobits

ちょびっツ
Ocena 7.44
Status: Completed Studio: Datum Izlaska: 2002 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: TV Epizode: 26
Kad računari počnu ličiti na ljude, može li ljubav ostati ista? Hideki Motosuwa je mladi seoski dječak koji marljivo uči da bi upisao koledž. Dolazeći iz lošeg porijekla, jedva može priuštiti troškove, a kamoli najnoviji hir: Persocomi, lični računari koji izgledaju potpuno poput ljudskih bića. Jedne večeri, šetajući kući, pronalazi napušteni Persocom. Nakon što ju je odvela kući i uspjela je aktivirati, čini se da je neispravna, jer može reći samo jednu riječ "Chii", koja na kraju postaje njeno ime. Međutim, za razliku od ostalih Persocoma, Chii ne može preuzeti podatke na svoj tvrdi disk, pa je Hideki odlučuje podučavati je o svijetu na staromodan način, dok istovremeno uči za prijemne ispite na fakultetu. Zajedno sa svojim prijateljima, Hideki pokušava razotkriti misterij Chiija, koji je možda "Chobit", urbana legenda o specijalnim jedinicama koje imaju stvarne ljudske emocije i misli i ljubav prema svom vlasniku. Ali može li romansa procvjetati između Persocoma i čovjeka?

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano