Nasumično

Charlotte (Sinhronizovano) – Epizoda 4

TV Sub Datum Izlaska April 9, 2023 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Charlotte – Sinhronizovano

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite Charlotte (Sinhronizovano) – Epizoda 4, gledajte Charlotte (Sinhronizovano) – Epizoda 4. Charlotte – Sinhronizovano Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

Charlotte – Sinhronizovano

Charlotte(シャーロット)
Ocena 7.80
Status: Ongoing Studio: Datum Izlaska: 2015 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: TV Epizode: 13
Iako se na površini čini da je Iuu Otosaka samo još jedan šarmantan i inteligentan tinejdžer, on ima svoju tajnu - on ima sposobnost da ljudima sklizne u glavu i u potpunosti kontroliše njihovo telo po pet sekundi. Juu već godinama koristi ovu veštinu da bi stekao najviše ocene, što mu je omogućilo da uđe u prestižnu srednju školu. Kada zagonetni Nao Tomori uhvati Iuu koristeći njegovu moć, ona primorava njega i njegovu sestru Aiumi da pređu u Akademiju Hoshinoumi, školu za učenike sa natprirodnim sposobnostima. Učenički savet škole, koji vodi Nao, ima zadatak da tajno prati adolescente koji zloupotrebljavaju svoja ovlašćenja. Iuu je primoran da se pridruži studentskom savetu i zajedno se suočavaju sa strašnim izazovima koji ga približavaju šokantnoj istini da bi njegova, naizgled nepotpuna sposobnost, mogla biti moćnija nego što je ikada mogao zamisliti. Originalna priča Juna Maede, tvorca Angel Beats-a i Clannada-a, Charlotte istražuje natprirodni život ovih tinejdžera i cenu koju moraju platiti za to što su posebni.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano