Nasumično

Bocchi the Rock! Epizoda 4

TV Sub Datum Izlaska Jun 30, 2023 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Bocchi the Rock!

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite Bocchi the Rock! Epizoda 4, gledajte Bocchi the Rock! Epizoda 4. Bocchi the Rock! Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

Bocchi the Rock!

Bocchi the Rock!, ぼっち・ざ・ろっく!
Ocena 8.87
Status: Completed Studio: Datum Izlaska: 2022 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: TV Epizode: 12
U želji da pronađe prijatelje i svira u bendu, usamljena i društveno anksiozna Hitori "Boči" Goto počinje da svira gitaru. Na sudbonosan dan, Boči susreće društvenu bubnjarku Niđiku Iđići, koja je poziva da se pridruži Kesoku Bendu nakon što njihov gitarista, Ikujo Kita, pobegne pre njihovog prvog nastupa. Ubrzo nakon toga, Boči upoznaje poslednjeg člana benda - kul basistu Rjo Jamadu. Iako je njihov prvi zajednički nastup bio loš , devojke se osećaju osnaženo svojom zajedničkom ljubavi prema muzici, i ubrzo im se pridružuje Kita. Pronalazeći sreću u nastupima, Boči i ostali članovi benda ulažu svoja srca u poboljšanje svojih veština dok maksimalno koriste svoje prolazne srednjoškolske dane.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano