Nasumično
Dodali smo novu vrstu reklama kako bi smo podrzali dalji rad sajta i unapredjivanje samog sajta. Reklame su jednostavno zatvaraju na iks dugme. Pisite na m u Chatu vasa misljenja i da li ste okej sa njima? Ako niste gledajte na nasem sajtu animebalkan.co gde ih nismo stavili u slucaju da su vam dosadne i ne zelite da nas podrzite.

Beyblade: Metal Masters Epizoda – 45

TV Dub Datum Izlaska September 15, 2020 · ? views · Postavio AnimeFanBoy · Serije Beyblade: Metal Masters
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Beyblade: Metal Masters Epizoda – 45, Watch Beyblade: Metal Masters Epizoda – 45, don't forget to click on the like and share button. Anime Beyblade: Metal Masters always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Tim Gan Gan Galaki dobija pobedničku zabavu za pobedu na turniru, ali niko nije tamo sem Rio, Hikaru i Blader DJ-a. Tim Vang Hu Zhong i Kenta stižu i započinju borbu u vodi sa Gingkom, Masamuneom i Madokom. Helikopter stiže na zabavu i iz nje izlaze dr Ziggurat, Team Star Breaker, Team Garcias i Julian Konzern. Ziggurat lansira spiralni jarac da uništi stolove. Kaže da je turnir koristio za svoja istraživanja i da ga nije bilo briga da li je pobedio ili izgubio. Bejblad želi da koristi kao izvor energije i stvorio je Spiralnu silu. Za nju je stvorio HD akademiju i trenirao bejdere za turnire kako bi prikupljao podatke. Stvorio je Tvisted Tempo, bega sa podacima najjačih levih i desnih rotirajućih begova. Takođe ima i oštricu po imenu Faust za kontrolu. Zeo shvata da je Tobi Faust i pita Ziggurata zašto je. Doktor Ziggurat kaže Zeu da je Tobijeva bolest izlečena i ponovo rođena kao Faust kroz aranžman. Faust lansira Tvisted Tempo da pokrene Spiralnu silu. Njegova snaga dostiže 100% i briše planinu, šumu i jezero oko grada Hades. Doktor Ziggurat kaže da će ga isporučivati svima koji mu ponude najviše. Gingka i Masamune pokušavaju da ga zaustave i vrate Tobija, ali tim Garcias ih zaustavlja. Gingka ih pita zašto mu pomažu, a oni kažu da im on plaća. Pita Džulijana zašto mu pomaže, ali on ne odgovara. Doktor Ziggurat odlazi i na ulici počinje bitka između Gingke, Damjana i Džeka sa Hadesom Kerbecsom koji napada Galaksi Pegaz. Masamune i Dašan se bore protiv Džulijana i Arga ispred zgrade i njihovi begovi se međusobno napadaju dok je Zeo gleda sa njenog vrha. Rock Zurafa i Rai Striker odlaze da napadnu Raia Gila i Graviti Destroier-a, ali obojica sleću na zemlju. Masamune i Dašan šalju Strikera i Zurafu da napadnu Raia Gila, ali on prolazi kroz prozor i napada oba kroz drugi prozor. Julian koristi svoj poseban potez, Black Ekcalibur, ali nailazi Nileov specijalni potez, Mistična zona, i pridružuje se bici. Plameni Strelac i Otrovna Devica se šalju u zid i počinju da se klimaju.Chi-iun koristi svoj specijalni potez, Tempestuous Vhirlvord Mač, ali nailaze Enzo i Selen specijalni potez, Double Slumdog Driver. Benkei i Damoure se pridružuju bici i Benkei koristi svoj poseban potez, Red Horn Uppercut, da bi pobedio oba Rai Gashersa. Damian koristi svoj poseban potez, Hades Gate, ali ga zaustavlja Kioiin poseban potez, True Lion Gale Force Vall. Kioia izaziva Damiana i Jacka, ali obojica se za sada povlače. Julian i Argo se takođe povlače sa ostatkom tima Garcias. Masamune odlazi da ih progoni, ali ga zaustavlja Nil. Tim Vild Fang se uključuje u borbu da pomogne Gingki i ostalima da zaustave doktora Ziggurata, a Masamune obećava da će spasiti Tobija iz Spiralne sile.

Beyblade: Metal Masters

メタルファイト ベイブレード~爆~
Ocena 6.76
Status: Završeno Studio: , Datum Izlaska: 2010 Trajanje Epizode: 25 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 51

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat