Nasumično
Dodali smo novu vrstu reklama kako bi smo podrzali dalji rad sajta i unapredjivanje samog sajta. Reklame su jednostavno zatvaraju na iks dugme. Pisite na m u Chatu vasa misljenja i da li ste okej sa njima? Ako niste gledajte na nasem sajtu animebalkan.co gde ih nismo stavili u slucaju da su vam dosadne i ne zelite da nas podrzite.

Attack on Titan Sezona 4 Part 2 Epizoda 1

TV Sub Datum Izlaska January 10, 2022 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Attack on Titan
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Attack on Titan Sezona 4 Part 2 Epizoda 1, Watch Attack on Titan Sezona 4 Part 2 Epizoda 1, don't forget to click on the like and share button. Anime Attack on Titan always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Attack on Titan

進撃の巨人
Ocena 8.44
Status: Emituje se Studio: , Datum Izlaska: 2013 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 87
Pre vekova, čovečanstvo su do izumiranja poklali monstruozna humanoidna bića zvana titani, prisiljavajući ljude da se sakriju u strahu iza ogromnih koncentričnih zidova. Ono što ove divove čini zaista zastrašujućim je to što njihov ukus prema ljudskom mesu nije rođen iz gladi, već onoga što se čini iz zadovoljstva. Da bi osigurali svoj opstanak, ostaci čovečanstva počeli su da žive u odbrambenim barijerama, što je rezultiralo sto godina bez ijednog titana. Međutim, ta krhka smirenost ubrzo se raspada kada kolosalni titan uspe da probije navodno neosvojivi spoljni zid, ponovo pokrećući borbu za opstanak protiv gnusoba koje jedu ljudi. Posle svedočenja stravičnog ličnog gubitka od napadajućih stvorenja, Eren Ieager posvećuje svoj život njihovom iskorenjivanju prijavivši se u Survei Corps, elitnu vojnu jedinicu koja se bori protiv nemilosrdnih humanoida izvan zaštite zidova. Na osnovu nagrađivane mange Hajime Isaiame, Shingeki no Kiojin prati Erena, zajedno sa njegovom usvojenom sestrom Mikasom Ackerman i njegovim prijateljem iz detinjstva Arminom Arlertom, dok se pridružuju brutalnom ratu protiv titana i utrkuju da otkriju način da ih poraze pre poslednjeg zidovi su probijeni.

Komentari

  1. Natalija says:

    Kada ce nova epizoda

    1. Zer0Flamer says:

      Za 7 dana

  2. Djordje says:

    Dali nastavak sezone ima 12 epizoda

    1. Zer0Flamer says:

      Imaće, da

  3. Naruki says:

    Ovo je
    finalna sezona

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat