Nasumično
Dodali smo novu vrstu reklama kako bi smo podrzali dalji rad sajta i unapredjivanje samog sajta. Reklame su jednostavno zatvaraju na iks dugme. Pisite na m u Chatu vasa misljenja i da li ste okej sa njima? Ako niste gledajte na nasem sajtu animebalkan.co gde ih nismo stavili u slucaju da su vam dosadne i ne zelite da nas podrzite.

Adachi to Shimamura – Epizoda 03

TV Sub Datum Izlaska February 1, 2021 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Adachi to Shimamura
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Adachi to Shimamura – Epizoda 03, Watch Adachi to Shimamura – Epizoda 03, don't forget to click on the like and share button. Anime Adachi to Shimamura always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Adachi to Shimamura

Adachi and Shimamura, Adashima, 安達としまむら
Ocena 7.26
Status: Emituje se Studio: Datum Izlaska: 2020 Trajanje Epizode: 24 min. per ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 12
Adachi provodi svoje školske dane preskačući čas dok ne upozna kolegu delinkventa Shimamuru i njih dvoje brzo postanu prijatelji. Rezanje klase produbljuje njihovo prijateljstvo, ali uskoro neočekivane emocije procvetaju. Kako se naseljavaju nespretnost i zbunjenost, dve devojke putuju ovim morem emocija bez vesla, dok uče o osećanjima jedna druge.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat

Gledaj Crtaće

Od sada možete gledati crtaće na novom sajtu crtacibalkan.net bez reklama online bestplano !