Nasumično
Dodali smo novu vrstu reklama kako bi smo podrzali dalji rad sajta i unapredjivanje samog sajta. Reklame su jednostavno zatvaraju na iks dugme. Pisite na m u Chatu vasa misljenja i da li ste okej sa njima? Ako niste gledajte na nasem sajtu animebalkan.co gde ih nismo stavili u slucaju da su vam dosadne i ne zelite da nas podrzite.

Yu-Gi-Oh! VRAINS Epizoda 12

TV Sub Datum Izlaska October 6, 2020 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Yu☆Gi☆Oh! VRAINS
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Yu-Gi-Oh! VRAINS Epizoda 12, Watch Yu-Gi-Oh! VRAINS Epizoda 12, don't forget to click on the like and share button. Anime Yu☆Gi☆Oh! VRAINS always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Yu☆Gi☆Oh! VRAINS

遊戯王VRAINS
Ocena 6.67
Status: Emituje se Studio: Datum Izlaska: 2017 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 120
U gradu Den City, hiljade duelista učestvuju u prostoru virtuelne stvarnosti poznatom kao Link Vrains, gde korisnici mogu stvoriti jedinstvene avatare i međusobno učestvovati u igrama Duel Monsters. Dok misteriozna hakerska organizacija poznata kao Vitezovi Hanoja preti ovom svetu, učenik srednje škole po imenu Iusaku Fujiki bori se protiv njih pod maskom Plejmejkera. Jednog dana, Iusaku se susreće sa neobičnim programom veštačke inteligencije, kojeg imenuje Ai, koji pokreće digitalni vrtlog u Link Vrains-u poznat kao Oluja podataka. Kako pojava ove oluje rađa Speed Duels, u kojima duelisti surfuju vetrom dok se dvoboje, Iusaku se bori protiv Hanoja kako bi otkrio istinu u vezi sa incidentom koji mu se dogodio pre nekoliko godina.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat