Dodali smo novu vrstu reklama kako bi smo podrzali dalji rad sajta i unapredjivanje samog sajta. Reklame su jednostavno zatvaraju na iks dugme. Pisite na m u Chatu vasa misljenja i da li ste okej sa njima? Ako niste gledajte na nasem sajtu animebalkan.co gde ih nismo stavili u slucaju da su vam dosadne i ne zelite da nas podrzite.

Yoru no Kuni Epizoda 1

TV Sub Datum Izlaska June 23, 2021 · ? views · Postavio Gvimpi · Serije Yoru no Kuni
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me

Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Yoru no Kuni Epizoda 1, Watch Yoru no Kuni Epizoda 1, don't forget to click on the like and share button. Anime Yoru no Kuni always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Yoru no Kuni

Ocena 7.41
Status: Završen Studio: Datum Izlaska: Apr 16, 2021 Trajanje Epizode: 7 min. po ep. Država: Vrsta: Anime Epizode: 3
Dobrodošli u noćni svijet. Tjeskoba, zastrašujuće i tužne stvari zbog kojih razmišljate u mraku. Što više ne možete spavati, više osjećate patnju. U redu, ne možete spavati jer pokušavate nešto pronaći. Noć je savršeno mjesto za pronaći to . Napravimo pauzu večeras. Mračno je mjesto, ali slobodno ga istražite. Vidite, noć ide dalje.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat