Nasumično

Wistoria: Wand and Sword Epizoda 1

TV Sub Datum Izlaska Jul 7, 2024 · ? views · Postavio Aknyzor · Serije Wistoria: Wand and Sword (Tsue to Tsurugi no Wistoria)

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite Wistoria: Wand and Sword Epizoda 1, gledajte Wistoria: Wand and Sword Epizoda 1. Wistoria: Wand and Sword (Tsue to Tsurugi no Wistoria) Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

Wistoria: Wand and Sword (Tsue to Tsurugi no Wistoria)

杖と剣のウィストリア
Ocena 8.15
Status: Ongoing Studio: , Datum Izlaska: 2024 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: TV Epizode: 12
Vil Serfort sanja o tome da ispuni obećanje koje je dao prijatelju iz detinjstva tako što će postati Magija Vander, jedan od moćnih čarobnjaka koji se nalaze na vrhu Kule čarobnjaka. Međutim, on nije u stanju da izvede čak ni najjednostavnije čini, što ga tera da se bori protiv čudovišta iz tamnice kako bi zaradio bodove na Magičnoj akademiji Regarden. Kao da to nije dovoljno, on se nalazi u situaciji da svoje veštine mačevanja stavi na probu protiv profesora koji ga zlostavlja!

Komentari

  1. Mladen says:

    Super je!

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano