Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Vanitas no Karte – Epizoda 1

TV Sub Datum Izlaska July 6, 2021 · ? views · Postavio Danche · Serije Vanitas no Karte
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me

Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Vanitas no Karte – Epizoda 1, Watch Vanitas no Karte – Epizoda 1, don't forget to click on the like and share button. Anime Vanitas no Karte always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Vanitas no Karte

Vanitas no Shuki, Memoir of Vanitas, Vanitas no Karte, ヴァニタスの手記
Ocena 7.85
Status: U Toku Studio: Datum Izlaska: Jul 03, 2021 Trajanje Epizode: 23 min Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 12
Pre mnogo godina, rođen je vampir pod imenom Vanitas, koga je ceo vampirski rod zamrzeo i prognao iz sela, samo zato što se rodio u noći kada je mesec sijao plavom bojom, dok su ostali vampiri rođeni tokom grimiznog meseca. Usamljeni i uplašeni Vanitas, lutaoje  šumama nakon svog prognanstva, i jednog dana kada je shvatio da mu je život do tog trenutka doneo sam torturu, rešen da nešto učini, stvorio je "Vanitasovu knjiga", ukleti grimorijum koji je jednog dana trebao da uzvrati osvetu svim vampirima, ili tako je bar napisano u priči... Radnja "Studije Slučaja Vanitasa" odigrava se u 19. veku i prati život Noje, mladog momka koji je putovao letelicom u pravcu ka Parizu, kako bi ispunio samo jedan cilj: A taj cilj je bio pronalaženje "Vanitasove knjige". Međutim, iznenadni napad vampira ga dovodi do upoznavanja sa mističnim Vanitasom, doktorom čija su uska specijalnost vampiri, ali na Nojevo začuđenje, Vanitas je bio potpuno običan čovek. Misteriozni doktor je nasledio ime kao i knjigu od slavnog Vanitasa iz legendi, ali je ovaj ukleti grimorijum koristio zarad lečenja pacijenata. Ali iza njegovog dobroćudnog ponašanja se krije nešto mnogo zlobnije...

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat