Nasumično

Tsuki ga Kirei – Epizoda 9

TV Sub Datum Izlaska November 13, 2021 · ? views · Postavio boringLifee · Serije Tsuki ga Kirei
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Tsuki ga Kirei – Epizoda 9, Watch Tsuki ga Kirei – Epizoda 9, don't forget to click on the like and share button. Anime Tsuki ga Kirei always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Tsuki ga Kirei

Tsukigakirei, The Moon is Beautiful, As the Moon, So Beautiful, 月がきれい
Ocena 8.12
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2017 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 12

Treća je godina srednje škole. Kotaro, dečak koji teži da postane pisac, i Akane, devojka koja voli trčanje, prvi put se sreću zajedno u istom razredu. Kako su zaduženi za opremu za sportski festival, polako se zbližavaju putem LINE-a. Kako se Kotaro nosi sa svojim sve većim osećanjima prema njoj? U međuvremenu, Takumi je zaljubljen u Akane od prve godine, a Akanein prijatelj, Činacu, postaje zainteresovan za Kotaro. Osvežavajuća priča o mladoj ljubavi smeštena u Kavagoi.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat