Nasumično

The Legend of Heroes: Sen no Kiseki – Northern War – Epizoda 10

TV Sub Datum Izlaska Mart 12, 2023 · ? views · Postavio Licdu · Serije The Legend of Heroes: Sen no Kiseki – Northern War

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite The Legend of Heroes: Sen no Kiseki – Northern War – Epizoda 10, gledajte The Legend of Heroes: Sen no Kiseki – Northern War – Epizoda 10. The Legend of Heroes: Sen no Kiseki – Northern War Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

The Legend of Heroes: Sen no Kiseki – Northern War

The Legend of Heroes 閃の軌跡 Northern War
Ocena 6.56
Status: Completed Studio: Datum Izlaska: 2023 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: TV Epizode: 12

Septijanska kalendarska godina 1205. Lavi je rođena u Severnoj Ambriji, najsiromašnijem regionu severozapadne Zemurije. Ona se prijavljuje u Severne lovce, najveće na kontinentu, da zaštiti svoj rodni grad i da se razlikuje od svog dede Vlada, koji je nekada bio heroj, ali je izdao Severnu Ambriju. Njena odanost misijama često je dovela do kršenja propisa i jednog dana joj je naređeno da sastavi vod sa Martinom, Iserijom i Talionom za nemoguću izviđačku misiju u Ereboniju kako bi prikupila informacije o „Carskom heroju“ koji je misteriozna pretnja za Severna Ambriju.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano