Dodali smo novu vrstu reklama kako bi smo podrzali dalji rad sajta i unapredjivanje samog sajta. Reklame su jednostavno zatvaraju na iks dugme. Pisite na m u Chatu vasa misljenja i da li ste okej sa njima? Ako niste gledajte na nasem sajtu animebalkan.co gde ih nismo stavili u slucaju da su vam dosadne i ne zelite da nas podrzite.

The Duke of Death and His Maid – Epizoda 1

TV Sub Datum Izlaska July 4, 2021 · ? views · Postavio MayDone · Serije The Duke of Death and His Maid
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me

Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download The Duke of Death and His Maid – Epizoda 1, Watch The Duke of Death and His Maid – Epizoda 1, don't forget to click on the like and share button. Anime The Duke of Death and His Maid always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

The Duke of Death and His Maid

The Duke of Death and His Maid, Young Master the Grim Reaper and the Black Maid, 死神坊ちゃんと黒メイド
Ocena 7.68
Status: Završen Studio: Datum Izlaska: 2021 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 12
Proklet od vještice kao dijete, mladi vojvoda stekao je neželjenu moć da ubije svako živo biće koje dotakne. Prisiljen da se odseli od porodice u veliku vilu duboko u šumi, s vojvodom se postupa kao da ne postoji, a vršnjaci ga se neprestano klone. Međutim, nije potpuno sam. Rob i Alice, njegov batler i sluškinja, uvijek su uz njega. Alice ga voli zadirkivati, a kako njihova veza raste, vojvodi je cilj da se oslobodi svoje smrtonosne kletve. Naravno, trebat će mu pomoć, a ko bi to mogao učiniti bolje od raznih stanovnika natprirodnog?

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat