Nasumično

The Dangers in My Heart Epizoda 4

TV Sub Datum Izlaska Jul 9, 2024 · ? views · Postavio Aknyzor · Serije The Dangers in My Heart (Boku no Kokoro no Yabai Yatsu)

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite The Dangers in My Heart Epizoda 4, gledajte The Dangers in My Heart Epizoda 4. The Dangers in My Heart (Boku no Kokoro no Yabai Yatsu) Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

The Dangers in My Heart (Boku no Kokoro no Yabai Yatsu)

僕の心のヤバイやつ
Ocena 8.25
Status: Ongoing Studio: Datum Izlaska: 2024 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: TV Epizode: 12
Kjotaro Ičikava možda izgleda kao stidljiv i povučen učenik osnovne škole, ali duboko u svom srcu je krvoločni ubica. Njegova krajnja želja je da vidi lice svoje drugarice iz odeljenja, Ane Jamade, iskrivljeno od bola pre nego što joj oduzme život. Međutim, ova fantazija možda nikada neće postati stvarnost, jer Ičikava počinje da vidi potpuno drugačiju stranu Jamade. Često tražeći utočište u biblioteci, Ičikava često nailazi na Jamadu. Tokom tih susreta, Ičikava shvata da je njegova uzorna drugarica iz odeljenja zapravo naivna i nesposobna da prepozna situaciju. Kako provode sve više vremena zajedno, dečko ne može da ne oseća ne samo simpatije prema devojci koju želi da ubije, već i želju da je zaštiti po svaku cenu. Da li je moguće da ova iznenadna promena u Ičikavinim pogledima može dovesti do nečeg više?

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano