Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Sword Art Online: Ordinal Scale – Film

Movie Sub Datum Izlaska July 5, 2021 · ? views · Postavio Danche · Serije Sword Art Online: Ordinal Scale
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me

Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Sword Art Online: Ordinal Scale – Film, Watch Sword Art Online: Ordinal Scale – Film, don't forget to click on the like and share button. Anime Sword Art Online: Ordinal Scale always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Sword Art Online: Ordinal Scale

Gekijouban Sword Art Online
Ocena 7.6
Status: Završen Studio: Datum Izlaska: Feb 18, 2017 Trajanje Epizode: 1 sat 59 min Vrsta: Film Epizode: 1
2026. godine, četiri godine nakon zloglasnog incidenta "Sword Art Online", pojavila se revolucionarna tehnologija: Augma - uređaj koji funkcioniše na principu proširene stvarnosti. Za razliku od virtuelne stvarnosti NerveGear-a i Amusfere, ona je savršeno sigurna i omogućava igračima da je koriste dok su pri svesti, što je izazvalo da ona postane trenutni hit na tržištu. Najpopularnija aplikacija za Augmu je igra "Ordinal Scale", koja transportuje igrače u fantastični svet, pun raznih nivoa i nagrada za igrače. Nakon nove pomame, Kiritovi prijatelji su rešili da probaju igru i uprkos njegovim sumnjama, Kirito im se na kraju pridružuje. Iako im se u početku čini da je to samo obična igra, ubrzo su shvatili da stvari i nisu baš onakve kakve deluju...

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat