Nasumično

Shoushimin Series Epizoda 1

TV Sub Datum Izlaska Jul 6, 2024 · ? views · Postavio Aknyzor · Serije Shoushimin Series

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite Shoushimin Series Epizoda 1, gledajte Shoushimin Series Epizoda 1. Shoushimin Series Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

Shoushimin Series

小市民シリーズ
Ocena 7.47
Status: Ongoing Studio: Datum Izlaska: 2024 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: TV Epizode: 10
"Hajde da se međusobno pomažemo i težimo da postanemo savršeni obični građani." Kobato, koji je nekada imao gorko iskustvo kroz aktivnosti dedukcije poznate kao "rad mudrosti", bio je odlučan da postane iskren i skroman građanin. Tajno je formirao uzajamni odnos sa svojom školskom drugaricom, Osanai, koji je delio istu težnju, planirajući da započenu svoj srednjoškolski život kao obični građani i vode mirne dane. Međutim, iz nekog razloga, misteriozni incidenti i nesreće neprestano dolaze jedan za drugim u njihov školski život. Da li će Kobato i Osanai biti u stanju da postignu mirne dane kao obični građani?

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano