Nasumično

Shinka no Mi: Shiranai Uchi ni Kachigumi Jinsei – 8

TV Sub Datum Izlaska December 1, 2021 · ? views · Postavio MayDone · Serije Shinka no Mi: Shiranai Uchi ni Kachigumi Jinsei
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Shinka no Mi: Shiranai Uchi ni Kachigumi Jinsei – 8, Watch Shinka no Mi: Shiranai Uchi ni Kachigumi Jinsei – 8, don't forget to click on the like and share button. Anime Shinka no Mi: Shiranai Uchi ni Kachigumi Jinsei always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Shinka no Mi: Shiranai Uchi ni Kachigumi Jinsei

The Fruit of Evolution: Before I Knew It, My Life Had It Made, The Evolution Fruit: Conquering Life Unknowingly, 進化の実~知らないうちに勝ち組人生~
Ocena 6.65
Status: Završeno Studio: , Datum Izlaska: 2021 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 12
"Seiichi Hiiragi je ružan, odvratan, prljav, smrdljiv fatass" - ovo su uvrede koje su mu se jedna za drugom bacale zbog njegova izgleda. Takav je bio Seiichijev bijedan školski život. Jednog dana, glas koji tvrdi da je Bog objavio je putem razglasa da se pripremi za transport u drugi svijet. Cijela škola, uključujući Seiichija, poslana je u svijet mašte s elementima nalik igri, kao što su razine, statistika i vještine. Međutim, Bog je još imao pripreme za dovršetak prijenosa i poslao bi ih čim herojski ritual pozivanja bude spreman. Svi su razredi formirali grupe kako bi čekali transfer, ali je samo Seiichi isključen i kao takav pozvan u drugo područje. Nakon transporta, prvo što je Seiichi pojeo bio je "Voće Evolucije", koji će mu uvelike promijeniti život... Ova priča prati Seiichija od maltretiranja od strane njegovih kolega, zanemarenih kao suputnika, do njegova napornog rada, pozitivnog stava i preživljavanja u ovom novom svijetu. Kao rezultat toga, postaje jedan od prvaka prije nego što to i shvati.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat