Nasumično
Dodali smo novu vrstu reklama kako bi smo podrzali dalji rad sajta i unapredjivanje samog sajta. Reklame su jednostavno zatvaraju na iks dugme. Pisite na m u Chatu vasa misljenja i da li ste okej sa njima? Ako niste gledajte na nasem sajtu animebalkan.co gde ih nismo stavili u slucaju da su vam dosadne i ne zelite da nas podrzite.

Senpai ga Uzai Kouhai no Hanashi Epizoda 11

TV Sub Datum Izlaska January 2, 2022 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Senpai ga Uzai Kouhai no Hanashi (My Senpai is Annoying)
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Senpai ga Uzai Kouhai no Hanashi Epizoda 11, Watch Senpai ga Uzai Kouhai no Hanashi Epizoda 11, don't forget to click on the like and share button. Anime Senpai ga Uzai Kouhai no Hanashi (My Senpai is Annoying) always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Senpai ga Uzai Kouhai no Hanashi (My Senpai is Annoying)

My Senpai is Annoying, 先輩がうざい後輩の話
Ocena 7.86
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2021 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 12
U određenoj trgovačkoj kompaniji, prodavačica Futaba Igaraši uspela je da zadrži svoj respektabilan posao skoro dve godine zahvaljujući vođstvu svog starijeg kolege — Harumija Takede. Međutim, zbog Igarašijevog niskog rasta, Takeda je često zadirkuje i tretira je kao dete, ostavljajući Igarašija stalno iznerviranog njegovim ludorijama. Uprkos tome, Igaraši primećuje Takedinu pouzdanost jer je uvek spreman da pomogne kad god nešto na njihovom radnom mestu krene po zlu. Kako Igaraši i Takeda provode više vremena zajedno, njihova veza se ubrzo razvija dalje od toga da budu samo kolege u kancelariji.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat