Dodali smo novu vrstu reklama kako bi smo podrzali dalji rad sajta i unapredjivanje samog sajta. Reklame su jednostavno zatvaraju na iks dugme. Pisite na m u Chatu vasa misljenja i da li ste okej sa njima? Ako niste gledajte na nasem sajtu animebalkan.co gde ih nismo stavili u slucaju da su vam dosadne i ne zelite da nas podrzite.

Scissor Seven Epizoda 6

TV Sub Datum Izlaska July 7, 2021 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Scissor Seven
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me

Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Scissor Seven Epizoda 6, Watch Scissor Seven Epizoda 6, don't forget to click on the like and share button. Anime Scissor Seven always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Scissor Seven

Scissor Seven, Cike Wuliuqi, Ci Ke Wu Liu Qi, Assassin Seven, Killer Seven, 刺客伍六七
Ocena 7.93
Status: Završen Studio: Datum Izlaska: 2019 Trajanje Epizode: 14 min. po ep. Vrsta: Anime Epizode: 10
Za ležerno oko, lovac na glave od amnezija Vu Liuki izgleda prilično zastrašujuće. Sa njegovim smrtonosnim tehnikama telekinetičnih makaza i sposobnošću da se neprimetno transformiše u bilo šta, ne bi se očekivalo njegovo skromno ponašanje. U stvari, Vu je prilično užasan u svom poslu. Često se može naći slobodnjak koji izvršava atentat ili cilja pogrešnu osobu. Iako bi njegovi neuspesi mogli biti posledica njegovih umerenih veština, obično se to svodi na to da je on normalno dete, srca neodgovarajućeg za njegov posao. U pratnji svog pernatog prijatelja Dai Boa, Vu je u jednostavnoj potrazi da povrati svoja sećanja. Iako su mu neprimetan svakodnevni posao frizera i zanimanje van radnog vremena jednostavno sredstvo za vraćanje duga, čini se da se njegovi razni poduhvati prepliću sa njegovom potragom za oporavkom izgubljene prošlosti

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat