Nasumično

Sacrificial Princess and the King of Beasts Epizoda 24

TV Sub Datum Izlaska Mart 4, 2024 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Sacrificial Princess and the King of Beasts

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite Sacrificial Princess and the King of Beasts Epizoda 24, gledajte Sacrificial Princess and the King of Beasts Epizoda 24. Sacrificial Princess and the King of Beasts Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

Posetite naše prijatelje Anime Overdose!

Sacrificial Princess and the King of Beasts

Sacrificial Princess and the King of Beasts, 贄姫と獣の王
Ocena 7.22
Status: Completed Studio: Datum Izlaska: 2023 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: TV Epizode: 24
Kralj demona i zveri redovno prima ženske ljudske žrtve kako bi ih pojeo i potvrdio svoju dominaciju nad svojim narodom preko ljudske rase. Međutim, za 99. žrtvu,  devojka koja je dovedena u prestonicu, po imenu Sarifi, ona je zaintrigirala Kralja Zveri. U stvari, ona se ne plaši ni njega a ni bilo koje druge zveri čak šta više ona prihvata svoju smrt bez moljenja ili plakanja jer nema dom a ni porodicu kojoj bi se vratila ako bi bila puštena. Kralj smatra da je zanmljiva i pušta je da ostane uz njega kao njegova supruga uprkos tome što je čovek. Ovo je priča o tome kako će Sarifi postati kraljica demona i zveri. Opis: Anime Overdose

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano