Nasumično

Ride Your Wave – FILM

Movie Sub Datum Izlaska April 13, 2023 · ? views · Postavio boringLifee · Serije Ride Your Wave

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite Ride Your Wave – FILM, gledajte Ride Your Wave – FILM. Ride Your Wave Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

Ride Your Wave

きみと、波にのれたら
Ocena 7.61
Status: Completed Studio: Datum Izlaska: 2019 Trajanje Epizode: 1 sat 35 min. Sezone: Vrsta: Movie Epizode: 1
Hinako je studentica koja voli surfati i koja se upravo preselila u mali primorski grad. Kada u njezinoj zgradi izbije iznenadni požar, spašava je Minato, zgodni vatrogasac, te se njih dvoje se ubrzo zaljubljuje. Tek što postanu nerazdvojni, dogodi se tragedija. Hinako je toliko izbezumljena da više ne može ni pogledati ocean, no jednog dana zapjeva pjesmu koja je podsijeća na njihovo zajedničko vrijeme, a samim time se Minato pojavi u vodi. Otada ga može prizvati na bilo kojoj vodenoj površini čim otpjeva njihovu pjesmu, no mogu li njih dvoje zaista ostati zajedno zauvijek? I što je pravi razlog iznenadne Minatove pojave?

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano