Nasumično

Princess Principal Epizoda 7

TV Sub Datum Izlaska Mart 26, 2023 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Princess Principal

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite Princess Principal Epizoda 7, gledajte Princess Principal Epizoda 7. Princess Principal Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

Princess Principal

Princess Principal, プリンセス・プリンシパル
Ocena 7.70
Status: Ongoing Studio: , Datum Izlaska: 2017 Trajanje Epizode: 25 min. po ep. Sezone: Vrsta: TV Epizode: 12
Početkom 20. veka, otkriće supstance kavorit omogućilo je proizvodnju napredne vojne tehnologije i usmeravalo zemlju ka sukobu. London je sada podeljen zidom, a Kraljevina i Komonvelt Albion vode tihi rat u kome je špijunaža jedino oružje koje može da destabilizuje neprijatelja. Grupa devojaka iz prestižne škole Kueen's Maifaire radi kao tajni špijuni za Commonvealth. Predvođeni Doroti, iskusnom vozačicom upečatljive ličnosti, njihova grupa uključuje talente Ange le Carrea, hladnokrvnog lažova i stručnog strelca; Čise, vešt samuraj; i Beatris, specijalista za oponašanje glasa. Oni koriste svoje jedinstvene individualne veštine za Commonvealth da prežive u mračnom svetu punom zavere, misterije i infiltracije. U senci rata, oni imaju samo jedan cilj na umu: završetak svoje misije.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano