Nasumično

Pokemon Epizoda 61

TV Sub Datum Izlaska October 2, 2020 · ? views · Postavio alminserif · Serije Pokemon
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Pokemon Epizoda 61, Watch Pokemon Epizoda 61, don't forget to click on the like and share button. Anime Pokemon always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Pokemon

ポケットモンスター
Ocena 7.35
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 1997 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 276
Pokemon su neobična bića s širokim nizom različitih sposobnosti i izgleda; mnogi ljudi, poznati kao Pokemon treneri, hvataju ih i treniraju, često s namjerom da se bore s drugima. Mladi Satoshi nije samo sanjao da postane trener Pokemona, već i "Pokemon Master", a po dolasku svog 10. rođendana napokon ima priliku taj san ostvariti. Na njegovu nesreću, sva su tri Pokemona dostupna početnim trenerima već potraživana, a ostao je samo Pikachu, pobunjeni Pokemon električnog tipa. Međutim, ovaj slučajni susret označio bi početak cjeloživotnog prijateljstva i epske avanture! Krećući na putovanje kako bi postali najbolji, Satoshi i Pikachu putuju prelijepim, prostranim regijama sa svojim prijateljima Kasumi, trenerom tipa Voda i Takeshiem, trenerom tipa Rock. Ali opasnost vreba iza svakog ugla. Zloglasna Team Rocket uvijek je u blizini, pokušavajući ukrasti moćne Pokemone kroz podle sheme. Na Satoshiju i njegovim prijateljima bit će da osujete njihov trud jer on također nastoji zaraditi osam Pokemon Gym znački koje će mu trebati da izazove Pokemon ligu i na kraju zatraži titulu Pokemon Master.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat