Nasumično

Ousama Ranking Sezona 2 Epizoda 7

TV Sub Datum Izlaska Jun 1, 2023 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Ousama Ranking

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite Ousama Ranking Sezona 2 Epizoda 7, gledajte Ousama Ranking Sezona 2 Epizoda 7. Ousama Ranking Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

Ousama Ranking

Ranking of Kings, King Ranking, 王様ランキング
Ocena 8.27
Status: Completed Studio: Datum Izlaska: 2021 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: , Vrsta: TV Epizode: 33
Veb manga se koncentriše oko Bojjija, gluvog, nemoćnog princa koji čak ne može ni mačem za decu. Kao prvorođeni sin, trudi se i sanja da postane najveći svetski kralj. Međutim, ljudi mrmljaju o njemu iza njegovih leđa kao o "princu ni za šta" i "nikako ne može biti kralj". Bojji je sposoban da stvori svog prvog prijatelja, "Kage" (senku) - doslovnu senku na zemlji koja nekako dobro razume Bojjija. (Kage je preživeo iz klana ubica Kage koji je skoro izbrisan. Više nije ubica, Kage sada krpi kraj sa krajem.) Priča prati Božijino punoletstvo dok upoznaje različite ljude u svom životu, počevši od sa njegovim sudbonosni

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano