Nasumično

Oshi no Ko Epizoda 6

TV Sub Datum Izlaska Maj 23, 2023 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Oshi no Ko

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite Oshi no Ko Epizoda 6, gledajte Oshi no Ko Epizoda 6. Oshi no Ko Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

Oshi no Ko

[Oshi No Ko], My Star,【推しの子】
Ocena 9.34
Status: Ongoing Studio: Datum Izlaska: 2023 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: , Vrsta: TV Epizode: 24
U svetu zabave, poznate osobe javnosti pokazuju preuveličane verzije sebe, skrivajući istinu ispod dobro razrađenih laži. Obožavaoci veruju u te laži, pružajući idolima svoju podršku i ljubav koja nema granica - sve do trenutka dok nešto ne prekine tu iluziju.
Šesnaestogodišnja zvezda u usponu, Ai Hošino, iz pop idol grupe "B Komači", nalazi se na vrhuncu svoje slave. Međutim, iznenada objavljuje pauzu usled problema sa zdravljem. Ta vest je duboko potresla javnost.
Garo Amemija, veliki Ain obožavalac, seoski je ginekolog koji je podržava svim svojim srcem... i nada se da će nekada imati priliku da je upozna. Njegova želja biva ispunjena dana kada se Ai iznenada pojavi u njegovoj ordinaciji - nije bila bolesna, već trudna sa blizancima. On joj obećava bezbedan porođaj, ali se za vreme istog se nešto što će promeniti njihov odnos zauvek.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano