Nasumično

One Piece Epizoda 1076

TV Sub Datum Izlaska Septembar 17, 2023 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije One Piece

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite One Piece Epizoda 1076, gledajte One Piece Epizoda 1076. One Piece Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

One Piece

ONE PIECE
Ocena 8.61
Status: Ongoing Studio: Datum Izlaska: 1999 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: TV

Gol D. Roger je bio poznat kao „Kralj Pirata“, najjače i najzloglasnije biće koje je preplovilo Grand Line. Hvatanje i pogubljenje Rodžera od strane svetske vlade donelo je promene u celom svetu. Njegove poslednje reči pre smrti otkrile su postojanje najvećeg blaga na svetu, One Piece-a. Upravo je ovo otkriće donelo Veliko doba pirata, ljude koji su sanjali da pronađu Jedan komad - koji obećava neograničenu količinu bogatstva i slave - i sasvim moguće vrhunac slave i titulu Piratskog kralja.

Uđite u Monkei D. Luffi, sedamnaestogodišnjaka koji prkosi vašoj standardnoj definiciji pirata. Umesto popularne ličnosti opakog, okorjelog, bezubog pirata koji harači po selima iz zabave, Luffi-jev razlog za to što je gusar je jedno čisto čudo: pomisao na uzbudljivu avanturu koja ga vodi do intrigantnih ljudi i na kraju, do obećanog blaga. Prateći korake svog heroja iz detinjstva, Luffi i njegova posada putuju preko Grand Linea, doživljavajući lude avanture, otkrivajući mračne misterije i boreći se sa jakim neprijateljima, a sve kako bi došli do najžešćeg bogatstva - One Piece.

Komentari

  1. Anonymous says:

    preko 160+ epizoda kraj wanoa

  2. quits_plunge says:

    To konacno

  3. luka says:

    da dosadilo

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.