Nasumično
Dodali smo reklame na sajt kako bismo pokrili troškove održavanja i platili prevodioce. Hvala na razumevanju.

No Game No Life Epizoda 1

TV Sub Datum Izlaska September 2, 2020 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije No Game No Life

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download No Game No Life Epizoda 1, Watch No Game No Life Epizoda 1, don't forget to click on the like and share button. Anime No Game No Life always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Sora i Shiro su dvoje braće i sestara koji su u mrežnim igrama poznati kao Blank, neporažena grupa igrača. U stvarnom životu svet ih istjeruje i hikikomori su. Jednog dana od Tet-a dobijaju izazov za partiju šaha i Kao odgovor, nudi ih da ih pošalje u svet koji se vrti oko igara i oni prihvataju, verujući da je to šala. Oni su zatim pozvani u stvarnost poznatu kao Disboard gde čarolija, nazvana Deset zaloga, sprečava nasilje i Oni putuju u Elkiju, narod ljudi, i sprijateljljuju se sa Stephanie Dola koja je unuka preminulog kralja. Saznavši da je nacija u stalnom padu, Sora i Shiro učestvuju u takmičenju za narednog kralja gde pobeđuju protiv Kurami Zell-a u ratnom simulatoru. Nakon što su inaugurisani na presto, Sora javno izjavljuje svoje namere da osvoji druge narode i pomogne Elkiji da procveta. Tet im se sastaje i čestita, izjavljujući da će čekati em da ujedine šesnaest vrsta.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano