Nasumično

My Wife Has No Emotion Epizoda 2

TV Sub Datum Izlaska Jul 9, 2024 · ? views · Postavio Aknyzor · Serije My Wife Has No Emotion (Boku no Tsuma wa Kanjou ga Nai)

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite My Wife Has No Emotion Epizoda 2, gledajte My Wife Has No Emotion Epizoda 2. My Wife Has No Emotion (Boku no Tsuma wa Kanjou ga Nai) Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

My Wife Has No Emotion (Boku no Tsuma wa Kanjou ga Nai)

僕の妻は感情がない #僕妻アニメ
Ocena 6.86
Status: Ongoing Studio: Datum Izlaska: 2024 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: TV Epizode: 12
Takuma je samac koji ne radi ništa drugo osim što ide na posao i vraća se kući. Preumoran za kućne poslove, odlučuje nabaviti robota koji će kuhati i održavati kuću. "Mina" je tako dobra domaćica da Takuma u šali kaže da bi trebalo da postane njegova supruga. Mina shvata Takuminu šalu ozbiljno, i polako njih dvoje počinju raditi više stvari zajedno, kao što je piknik na otvorenom. Kako vrijeme prolazi, Takuma počinje gajiti osjećaje prema Mini, ali mogu li čovjek i robot ikada imati ravnopravan, ljubavni odnos?

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano