Nasumično
Dodali smo novu vrstu reklama kako bi smo podrzali dalji rad sajta i unapredjivanje samog sajta. Reklame su jednostavno zatvaraju na iks dugme. Pisite na m u Chatu vasa misljenja i da li ste okej sa njima? Ako niste gledajte na nasem sajtu animebalkan.co gde ih nismo stavili u slucaju da su vam dosadne i ne zelite da nas podrzite.

Mousou Dairinin – Epizoda 10

TV Sub Datum Izlaska September 30, 2020 · ? views · Postavio Rajcho · Serije Mousou Dairinin
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Mousou Dairinin – Epizoda 10, Watch Mousou Dairinin – Epizoda 10, don't forget to click on the like and share button. Anime Mousou Dairinin always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Maromi dobija svoj vlastiti anime! Međutim, osoblje počinje da zaostaje kako se bližio rok dok postaju grubi sa Sarutom Naoiki, menadžerom proizvodnje. Stvari se pogoršavaju jer svaki član osoblja nije u mogućnosti da radi na animeu jer misteriozno završi u bolnici (ili mrtvačnici). Osoblje počinje nokautirati jednog po jednog sve dok Saruta ne ostane jedini. Ali i on ubrzo postaje žrtva.

Mousou Dairinin

妄想代理人
Ocena 7.69
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2004 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 13

Zloglasni Shounen Bat (Lil 'Slugger) teroriše stanovnike grada Musashino. Leteći na svojim rolama i premlaćujući ljude zlatnom bejzbol palicom, čini se da je napadača nemoguće uhvatiti - a još manje razumeti. Njegova prva žrtva, dobro poznati plašljivi dizajner likova Tsukiko Sagi, osumnjičena je za organizaciju napada. Verujući samo njenoj antropomorfnoj ružičastoj plišanoj životinji, Maromi, Tsukiko je samo jedna od mnogih žrtava Shounen Bat-a.

Dok Shounen Bat nastavlja svoj nemilosrdni napad na grad, detektivi Keiichi Ikari i Mitsuhiro Maniva počinju da istražuju identitet napadača. Međutim, sve više i više ljudi postaje žrtva ozloglašenog zlatnog šišmiša, a vesti o napadaču počinju da kruže gradom. Paranoja počinje da se javlja dok se zastrašujuće glasine šire i među odraslima i decom.

Da li će dvojica detektiva uspeti da otkriju istinu iza Shounen Bat-a ili će paranoja prvo doći do njih?

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat