Nasumično

Mobile Suit Gundam Unicorn Epizoda 2

ONA Sub Datum Izlaska Septembar 9, 2023 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Mobile Suit Gundam: Unicorn

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite Mobile Suit Gundam Unicorn Epizoda 2, gledajte Mobile Suit Gundam Unicorn Epizoda 2. Mobile Suit Gundam: Unicorn Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

Mobile Suit Gundam: Unicorn

Mobile Suit Gundam Unicorn, Mobile Suit Gundam UC, 機動戦士ガンダムUC(ユニコーン)
Ocena 8.10
Status: Ongoing Studio: Datum Izlaska: 2010 Trajanje Epizode: 1 sat 2 min. po ep. Vrsta: ONA Epizode: 7
Godine Uverlazne ere 0096, tri godine nakon neuspelog pokušaja Čara Aznabla da prisili ljudsku migraciju u svemir, život se nastavlja u kolonijama koje kruže oko Zemlje. Jedna takva kolonija, na strani 4, dom je Banadžer Linksa, 16-godišnjaka koji živi miran život među svojim drugovima iz razreda. Odri Barn, poslednji potomak velike tiranske porodice, preuzima na sebe da ukrade ključ misterioznog uređaja poznatog kao "Laplasova kutija". Rečeno je da Kutija ima moć da oblikuje tok univerzuma, a Odri putuje na stranu 4 u pokušaju da je uzme od njenog sadašnjeg držača i zadrži je od Rukavaca, preživelog ostatka Čarovog NNeo Ziona. U svojoj potrazi, ona nailazi na Banadžerea i zauvek mu menja život. Kada je strana 4 pod napadom Rukavaca i njenih plodnih boraca Maride Kruz i Ful Frontala, Banadžer preuzima kontrolu nad novoizgrađenim Gundam Jednorogom da brani svoje prijatelje i zaštiti sudbinu čovečanstva.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano