Nasumično

Mashle: Magic and Muscles Epizoda 5

TV Sub Datum Izlaska Maj 6, 2023 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Mashle: Magic and Muscles

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite Mashle: Magic and Muscles Epizoda 5, gledajte Mashle: Magic and Muscles Epizoda 5. Mashle: Magic and Muscles Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

Mashle: Magic and Muscles

Mashle: Magic and Muscles, マッシュル-MASHLE-
Ocena 8.00
Status: Completed Studio: Datum Izlaska: 2023 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: , Vrsta: TV Epizode: 24
Za sve ostale u njegovom svetu kojim dominira magija, mlada i nemoćna Maš Burnedead predstavlja pretnju genetskom fondu i mora biti očišćena. Živeći tajno u šumi, provodi svaki dan trenirajući svoje telo, izgrađujući mišiće dovoljno jake da se takmiče sa samom magijom! Međutim, nakon što je njegov identitet otkriven i njegov miran život ugrožen, Maš počinje svoje putovanje ka tome da postane "Sveti Vizionar", uloga toliko moćna da društvo ne bi imalo izbora osim da prihvati njegovo postojanje. I tako, da bi održao svoj miran život, Maš bez magije se upisuje na prestižnu Easton Magic Academi, takmičeći se protiv dece nekih od najmoćnijih i najelitnijih u carstvu. U nedostatku same veštine potrebne za opstanak u Istonu, magiji, Maš je izgleda već u nepovoljnijem položaju u odnosu na svoje kolege iz razreda. Da bi postigao svoje ciljeve, Maš će morati da se probije kroz svako iskušenje koristeći samo šake, savladavajući magiju mišićima, a sve za slavnu titulu Svetog vizionara!

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano