Nasumično
Dodali smo reklame na sajt kako bismo pokrili troškove održavanja i platili prevodioce. Hvala na razumevanju.

Kyoukai no Kanata (Beyond the Boundary) – Epizoda 6

TV Sub Datum Izlaska September 6, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Beyond the Boundary

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Kyoukai no Kanata (Beyond the Boundary) – Epizoda 6, Watch Kyoukai no Kanata (Beyond the Boundary) – Epizoda 6, don't forget to click on the like and share button. Anime Beyond the Boundary always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Mirai počinje da donosi drveće bonsaija na sastanke Književnog kluba i Akihito svoj baštovanski hobi smatra istinskim krivcem za svoje stalne finansijske probleme. Vrativši dozvolu, Mirai dobija informacije od Aiake o dragocenoj voćnoj vrsti ioumu koja se vreba na njihovom školskom krovu i Mirai odmah pobeže ne čekajući da Aiaka objasni njene karakteristike. Posle toga, Akihito stiže prekasno da spreči Mirai da se suprotstavi ioumuu i obojica se natapaju žutom tečnošću neprijatnog mirisa kao deo odbrane ioumua. Te večeri, Ai objašnjava da vas devojke lako omesti u životu, pa bi zato bio potreban tim od dve osobe da bi ga pobedio, stoga Akihito i Mirai pritiskaju Mitsuki-ja da pomogne. Sledećeg dana Mirai prikazuje neke zavodljive poze ispred ioumu-a, dok Mitsuki prilazi pozadi, međutim taj plan brzo propada i ioumu obeležava Mitsuki-ja u mnogo strašnijoj ružičastoj tečnosti. Dok grupa razmišlja o odustajanju, Hiroomi objašnjava da je poslednji put kada ste ubili ioumu korišćena posebna pesma koja mu je odvukla pažnju. Međutim, i taj plan propada kada se ispostavi da je Mirai užasna pevačica. Kako se čitava grupa ponovo tušira ​​tog dana, svi odluče da ponovo krenu za vama, pa će sledeću nedelju provesti uvežbavajući reči i plesnu koreografiju za pesmu. Akihito, Mirai, Mitsuki, Hiroomi i Ai zatim pokazuju rezultate svog treninga i savršeno izvode pesmu ispred ioumua i spuštaju njenu stražu. Međutim, kada se performans završi, grupa užasno shvata svoj neuspeh dodeljivanjem nekome da ubije vas – u tom trenutku eksplodira i pokriva čitav krov bujicom žute tečnosti.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano