Nasumično
Dodali smo novu vrstu reklama kako bi smo podrzali dalji rad sajta i unapredjivanje samog sajta. Reklame su jednostavno zatvaraju na iks dugme. Pisite na m u Chatu vasa misljenja i da li ste okej sa njima? Ako niste gledajte na nasem sajtu animebalkan.co gde ih nismo stavili u slucaju da su vam dosadne i ne zelite da nas podrzite.

Kumo Desu ga, Nani ka? Epizoda 4

TV Sub Datum Izlaska March 16, 2021 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Kumo Desu ga, Nani ka? (So i am Spider, so What?)
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Kumo Desu ga, Nani ka? Epizoda 4, Watch Kumo Desu ga, Nani ka? Epizoda 4, don't forget to click on the like and share button. Anime Kumo Desu ga, Nani ka? (So i am Spider, so What?) always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Kumo Desu ga, Nani ka? (So i am Spider, so What?)

So I'm a Spider, So What?, 蜘蛛ですが、なにか?
Ocena 7.03
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2021 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 24
Dan je normalan koliko i može biti u srednjoj školi. Učenici mirno obavljaju svoje svakodnevne aktivnosti sve dok u školu ne pogodi neviđena katastrofa, koja za sobom ubija svaku osobu. Vođeni nečim što se čini čudom, nekolicina učenika ima tu sreću da se reinkarnira u drugi svet kao plemići, prinčevi i druge vrste ljudi sa prestižnim poreklom. Jedna devojka, međutim, nije te sreće. Budući da se preporodila kao pauk najslabije vrste, ona odmah iskušava teškoće svoje teške situacije. Uprkos tome, ona mora da nastavi da preživi brojne pretnje koje joj ugrožavaju život. Otkrivajući da njen novi svet ima sistem poput RPG-a, ona se svim silama trudi da lovi plen i pobedi čudovišta kako bi se podigla i razvila. Kako postepeno jača, nada se da će jednog dana njen trud biti nagrađen i da će joj biti odobren bolji život.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat