Nasumično
Dodali smo novu vrstu reklama kako bi smo podrzali dalji rad sajta i unapredjivanje samog sajta. Reklame su jednostavno zatvaraju na iks dugme. Pisite na m u Chatu vasa misljenja i da li ste okej sa njima? Ako niste gledajte na nasem sajtu animebalkan.co gde ih nismo stavili u slucaju da su vam dosadne i ne zelite da nas podrzite.

Konosuba OVA 1; Bog je Blagoslovio Ovu Divnu Ogrlicu

OVA Sub Datum Izlaska May 18, 2021 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo!: Kono Subarashii Choker ni Shukufuku wo! (KonoSuba OVA, A Blessing to this Wonderful Choker!)
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Konosuba OVA 1; Bog je Blagoslovio Ovu Divnu Ogrlicu, Watch Konosuba OVA 1; Bog je Blagoslovio Ovu Divnu Ogrlicu, don't forget to click on the like and share button. Anime Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo!: Kono Subarashii Choker ni Shukufuku wo! (KonoSuba OVA, A Blessing to this Wonderful Choker!) always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo!: Kono Subarashii Choker ni Shukufuku wo! (KonoSuba OVA, A Blessing to this Wonderful Choker!)

KonoSuba OVA, A Blessing to this Wonderful Choker!, この素晴らしい世界に祝福を! 第11話 この素晴らしいチヨーカーに祝福を!
Ocena 7.86
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2016 Trajanje Epizode: 23 min. Vrsta: OVA Epizode: 1
Dok istražuje Vizinu čarobnu radnju sa svojom ekipom, Kazuma Satou pronalazi magičnu ogrlicu koja ispunjava želje i odlučuje da je isproba. Tek tada mu Viz kaže da ogrlica zadavi svog nosioca smrti za četiri dana ukoliko im se želje ne ispune. To ne bi predstavljalo problem da je Kazuma znao šta je njegova želja. 

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat

Gledaj Crtaće

Od sada možete gledati crtaće na novom sajtu crtacibalkan.net bez reklama online bestplano !