Nasumično
Dodali smo novu vrstu reklama kako bi smo podrzali dalji rad sajta i unapredjivanje samog sajta. Reklame su jednostavno zatvaraju na iks dugme. Pisite na m u Chatu vasa misljenja i da li ste okej sa njima? Ako niste gledajte na nasem sajtu animebalkan.co gde ih nismo stavili u slucaju da su vam dosadne i ne zelite da nas podrzite.

Komi Can’t Communicate Epizoda 10

TV Sub Datum Izlaska December 24, 2021 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Komi Can’t Communicate
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Komi Can’t Communicate Epizoda 10, Watch Komi Can’t Communicate Epizoda 10, don't forget to click on the like and share button. Anime Komi Can’t Communicate always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Komi Can’t Communicate

Komi Can't Communicate, Komi-san wa, Communication Shougai desu., 古見さんは、コミュ症です。
Ocena 8.51
Status: Pauza Studio: Datum Izlaska: 2021 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 12
Ovo je prvi dan Shouko Komi u prestižnoj privatnoj srednjoj školi Itan, a ona je već porasla do statusa školske Madone. Sa dugom crnom kosom i visokim, gracioznim izgledom, ona plijeni pažnju svakoga ko naiđe na nju. Međutim, postoji samo jedan problem — uprkos svojoj popularnosti, Shouko je užasna u komunikaciji sa drugima. Hitohito Tadano je vaš prosečan srednjoškolac. Sa svojim životnim motom „pročitajte situaciju i vodite računa da se klonite nevolja“, on brzo otkriva da ga je sedenje pored Šouka učinilo neprijateljem svih u njegovom razredu! Jednog dana, slučajno nokautiran, Hitohito se kasnije budi uz zvuk Shoukovog "mijaukanja". Laže da ništa nije čuo, zbog čega je Shouko pobegao. Ali pre nego što je uspela da pobegne, Hitohito pretpostavlja da Šouko ne može lako da razgovara s drugima - u stvari, nikada nije uspela da stekne nijednog prijatelja. Hitohito odlučuje da pomogne Šouko u njenom cilju da stekne stotinu prijatelja kako bi mogla da prevaziđe svoj komunikacijski poremećaj.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat