Nasumično

Kakkou no Iinazuke Epizoda 24

TV Sub Datum Izlaska Maj 8, 2024 · ? views · Postavio Aknyzor · Serije Kakkou no Iinazuke (A Couple of Cuckoos)

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite Kakkou no Iinazuke Epizoda 24, gledajte Kakkou no Iinazuke Epizoda 24. Kakkou no Iinazuke (A Couple of Cuckoos) Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

Kakkou no Iinazuke (A Couple of Cuckoos)

A Couple of Cuckoos, Cuckoo's Fiancee, カッコウの許嫁
Ocena 6.92
Status: Completed Studio: , Datum Izlaska: 2022 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Vrsta: TV Epizode: 24
Nagi Umino i Erika Amano, marljiva srednjoškolka i zvezda društvenih medija, nisu imali ništa što bi ih povezivalo – sve dok nisu saznali da su zamenjeni pri rođenju. Kada se iznenadna vest otkrije obema njihovim porodicama, njihovi roditelji brzo smisle predlog koji ni Nagi ni Erikino ne znaju: da bi oboje vratili u njihove porodice i osigurali sreću svima, njih dvoje treba da se vere. Kada su obavešteni o ovome, Nagi i Erika brzo odbacuju apsurdni plan, odbijajući da se slažu sa željama svojih roditelja. Ali, pošto nijedna strana nije voljna da odustane, samo vreme može pokazati gde će njihova veza ići.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano