Nasumično

Isekai Suicide Squad Epizoda 4

ONA Sub Datum Izlaska Jul 8, 2024 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Isekai Suicide Squad

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite Isekai Suicide Squad Epizoda 4, gledajte Isekai Suicide Squad Epizoda 4. Isekai Suicide Squad Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

Isekai Suicide Squad

Suicide Squad Isekai, 異世界スーサイド・スクワッド
Ocena 0.0
Status: Ongoing Studio: Datum Izlaska: 2024 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: ONA Epizode: 10
U gradu Gothamu preplavljenom kriminalom, Amanda Waller, šefica A.R.G.U.S-a, okupila je grupu ozloglašenih kriminalaca za misiju: Harley Quinn, Deadshot, Peacemaker, Clayface i King Shark. Ovi superzlikovci su poslani u nadzemaljsko carstvo koje je s ovim svijetom povezano kroz vrata. To je svijet mačeva i magije u kojem orci divljaju, a zmajevi vladaju nebom—"ISEKAI"! Sa smrtonosnim eksplozivom podmetnutim u vrat, nema bježanja ni skrivanja, a neuspjeh u misiji znači karta u jednom smjeru za zagrobni život! Mogu li Harley Quinn i njezina ekipa osvojiti ovo opasno ISEKAI carstvo?! Pripremite se za pulsirajuću sagu o elitnoj operativnoj jedinici poznatoj kao "Odred otpisanih" dok se upuštaju u avanturu koja oduševljava!

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano