Nasumično
Dodali smo novu vrstu reklama kako bi smo podrzali dalji rad sajta i unapredjivanje samog sajta. Reklame su jednostavno zatvaraju na iks dugme. Pisite na m u Chatu vasa misljenja i da li ste okej sa njima? Ako niste gledajte na nasem sajtu animebalkan.co gde ih nismo stavili u slucaju da su vam dosadne i ne zelite da nas podrzite.

InuYasha Sezona 6 – Epizoda 167

TV Sub Datum Izlaska September 13, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije InuYasha
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download InuYasha Sezona 6 – Epizoda 167, Watch InuYasha Sezona 6 – Epizoda 167, don't forget to click on the like and share button. Anime InuYasha always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

InuYasha

犬夜叉
Ocena 7.85
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2000 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 167
Zasnovana na istoimenoj nagrađivanoj mangi Shogakukan, InuIasha prati Kagome Higurashi, petnaestogodišnju devojčicu čiji se normalan život završava kada je demon uvuče u ukleti bunar na osnovu porodičnog šintoističkog svetišta. Umesto da udari o dno bunara, Kagome završi 500 godina u prošlosti tokom japanskog nasilnog perioda Sengoku sa pravom metom demona, draguljem koji se zvao Shikon Jevel, preporođenim u njoj. Nakon što bitka sa oživljenim demonom slučajno prouzrokuje razbijanje svetog dragulja, Kagome traži pomoć mladog hibridnog psa-demona / čoveka po imenu Inuiasha da joj pomogne da sakupi krhotine i spreči ih da padnu u pogrešne ruke. Kagomeu i Inuiashi u njihovoj potrazi pridružuju se siročad-demon Šippo, inteligentni monah Miroku i smrtonosni ubica demona Sango. Zajedno moraju poništiti svoje razlike i zajedno raditi na pronalaženju krhotina koje daju moć raširenih po feudalnom Japanu i suočavanju sa pretnjama koje nastaju.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat

Gledaj Crtaće

Od sada možete gledati crtaće na novom sajtu crtacibalkan.net bez reklama online bestplano !