Dodali smo novu vrstu reklama kako bi smo podrzali dalji rad sajta i unapredjivanje samog sajta. Reklame su jednostavno zatvaraju na iks dugme. Pisite na m u Chatu vasa misljenja i da li ste okej sa njima? Ako niste gledajte na nasem sajtu animebalkan.co gde ih nismo stavili u slucaju da su vam dosadne i ne zelite da nas podrzite.

Initial D Second Stage Epizoda 4

TV Sub Datum Izlaska November 29, 2020 · ? views · Postavio boringLifee · Serije Initial D Second Stage
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me

Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Initial D Second Stage Epizoda 4, Watch Initial D Second Stage Epizoda 4, don't forget to click on the like and share button. Anime Initial D Second Stage always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

U svom srcu Takumi ne može da prihvati pobedu nad Evo IV i odlučuje da se zavetuje. Da bi se dodale njegove već nelagodne misli, Takumiju se šalju anonimne poruke u vezi sa njegovom vezom sa Natsukijem.

Initial D Second Stage

頭文字〈イニシャル〉D SECOND STAGE
Ocena 8.13
Status: Završen Studio: Datum Izlaska: 1999 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 13

Nakon njegove pobede nad liderom RedSunsa Riosukeom Takahashiem, vozača AE86 Takumija Fujivare izaziva Lancer EVO "Emperor", grupa poznata po tome što je nalepnice trkačkih timova koje su pobedili, posekla i postavila u svoje automobile poput borbenog aviona. tabla za ubijanje. Takumi-jev neporaženi niz je na liniji, jer njegov AE86 praktično nema premca protiv moćnijih i okretnijih EVO-a s pogonom na sva četiri točka iz imperatorskog tima.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat