Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Inferno Cop Epizoda – 13

TV Sub Datum Izlaska January 14, 2021 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Inferno Cop
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me

Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Inferno Cop Epizoda – 13, Watch Inferno Cop Epizoda – 13, don't forget to click on the like and share button. Anime Inferno Cop always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Primajući moć pravog boga, Inferno Cop evoluira u Glitter Inferno Cop i oslobađa čovečanstvo iz Claudijinog držanja. Podržan od onih s kojima se susreo, uključujući povratak Mecha Copa i tetke Grende, on vodi montiranu juriš sa svojom ljubaznom rukom svog vražjeg Satan Hellhounda Grende, napadom koji zahvati njega i Claudiu u eksploziji. Nakon smirivanja eksplozije, Hellfire Boi posmatra kako značka Inferno Copa pada na zemlju.

Inferno Cop

インフェルノコップ
Ocena 7.28
Status: Završen Studio: Datum Izlaska: 2012 Trajanje Epizode: 3 min. po ep. Vrsta: Anime Epizode: 13

Jack Knife Edge Tovn je toliko nervozan koliko zvuči, a na Inferno Copu je da zaustavi tu ivicu da ne rasturi svoj grad. I zakon je i odmetnik, deli zlikovce bezbožne pravde poput mašine za slatkiše. Lajflif, gangsteri, pa čak i pakao, napadaju lovište Inferno Copa, ali to su dobre vesti. Loše vesti? Pre priče, njegovu porodicu je zverski ubio Southern Cross, sumnjiva organizacija koja je time učinila najgoru grešku koja se može zamisliti. Sada su graničnici Inferno Copa uklonjeni i njegova milost je postala suvlja od iznutrica njegovih žrtava. Nešto se, međutim, popravlja u gradu Inferno Copa i uskoro će se suočiti sa najstrašnijom rukavicom u životu koja uključuje bukvalno padanje i bekstvo iz Pakla. Plamteća glava neće biti dovoljna da odvrati istinsko zlo koje se brzo približava - Inferno policajac mora pozvati sve svoje saveznike i sopstvene otkačene ludorije da pobedi suđenja koja ga očekuju.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat