Nasumično

Hunter x Hunter (1999) Epizoda 19

Serijal Sub Datum Izlaska Oktobar 16, 2020 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Hunter x Hunter (1999)

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite Hunter x Hunter (1999) Epizoda 19, gledajte Hunter x Hunter (1999) Epizoda 19. Hunter x Hunter (1999) Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

Hunter x Hunter (1999)

HUNTER×HUNTER(ハンター×ハンター)
Ocena 8.43
Status: Completed Studio: Datum Izlaska: 1999 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Epizode: 62
Lovci su specijalizirani za široka područja, od lova na blago do kuhanja. Imaju pristup inače nedostupnim sredstvima i informacijama koje im omogućuju ostvarivanje njihovih snova i interesa. Međutim, biti lovac posebna je privilegija, koju se postiže polaganjem smrtonosnog ispita s izuzetno niskom stopom uspjeha. Gon Freecss, 12-godišnji dječak sa nadom da će pronaći nestalog oca, kreće u potragu za polaganjem lovačkog ispita. Usput uzima tri suputnika koja također imaju za cilj položiti opasan test: Kurapika, osvetoljubiv, liječnik Leorio Paladiknight, ambiciozan i nestašno dijete istih godina kao Gon, Killua Zoldyck. Hunter x Hunter, klasični je shounen koji prati priču o četvorici ambicioznih lovaca dok se upuštaju u opasnu avanturu, boreći se za svoje snove istodobno prkoseći vjerojatnostima.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano